Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Trenerke za školu

 

Trenerke za školu – donji deo su iz sopsteve proizvodnje, izrađene od visoko kvalitetne mešavine 45% pamuka i 55% poliestera, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u struku, a na krajevima nogavica rebrasti render sa likrom. Izbor preko 20 boja, moguća štampa do 6 boja i vez do 10 boja.

 

 

Napretkom tehnoligije deca sve češće vremena provode uz računare i televiziju, a sve manje su zainteresovani za fiziču aktivnost, pa čak i tokom fizičke nastave u školi teško ih je zainteresovati. Mi Vam pružamo mogućnost da to promenite i Vašim učenicima darujete trenerke za školu koje će nastavu fizičkih aktivnosti učiniti mnogo interesantnijom.

 

Izbor boja do 20 nijansi olakšaće da Vaše ideje postanu stvarnost, a uz izradu logotipa Vaše škole ili teksta u vezu ili štampi učinićete da trenerke za školu budu što živopisnije i unikatnije.

 

Sigurni smo u kvalitet koji Vam nudimo jer se trenerke za školu rade od visoko kalitetnog materijala, mešavine pamuka – 45% i poliestera – 55%, 320 g/m². Na sebi imaju džepove sa strane, učkur i elastičnu traku u porubu, a na krajevima nogavica nalazi se rebrasti render sa likrom. U ponudi su donji delovi trenerke za školu koje se mogu kombinovati sa ostatkom robe iz našeg asortimana kao što su majice, duksevi, polar prsluci i dr.

 

Trenerke za školu će svi rado nositi, a u želji da probudite njihovu kreativnost pružite im mogućnost da sami osmisle detalj koji bi rado nosili na svojim trenerkama za školu.

 

Tu smo za Vas da uz našu stručnu pomoć omogućimo da se Vaše ideje ostvare i da Vaša škola ne bude prepoznatljiva samo prema dobrom uspehu Vaših učenika već i po tome što ste za njih učinili nešto izuzetno korisno na šta će Vam svi biti zahvalni.