Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav kupiti

 

Ženske košulje kratak rukav kupiti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

U želji da sebi ili svojim zaposlenima priuštite adekvatan odevni predmet prema Vašim potrebama i željama nudimo Vam ženske košulje kratak rukav kupiti.

 

Ženske košulje kratak rukav kupiti mogu se po veličini, boji i izradi veza ili štampe prilagoditi Vašim potrebama ili potrebama Vaše firme. U mogućnosti smo i da Vam ponudimo izradu ovih košulja i sa dugim rukavom. Ženske košulje kratak rukav kupiti odišu elegancijom i bezvremenim stilom pa su zbog toga idealne kao odevna kombinacije poslovne žene.

 

Ženske košulje kratak rukav kupiti su vrlo prijatne za nošenje tokom radnog dana ili tokom večeri jer se rade od visoko kvalitetnih materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Izbor boja do 8 nijansi omogućava lako kombinovanje sa svakim odevnim predmetom i lako prilagođavanje poslovnom ambijentu.

 

Izrada veza je moguća u 10 boja a štampe u 6 čime ćete ženske košulje kratak rukav kupiti dodatno ulepšati nekim detaljem ili logotipom Vaše firme i na taj način dobijete reklamu koja je uočljiva i prepoznatljiva svuda.

 

Uz naše ženske košulje kratak rukav kupiti uz izradu logotipa u vezu ili štampi bićete u mogućnosti da svoju firmu predstavite na jeda vrlo lep i nenametljiv način svojim klijentima i poslovnim partnerima. Na taj način pokazaćete koliko brinete o odevanju svojih zaposlenih i koliko brinete kakav će oni utisak ostaviti na ljude sa kojima sarađiju.