Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav naručiti

 

Ženske košulje kratak rukav naručiti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje kratak rukav naručiti su jedan od naših mnogobrojnih proizvoda iz široke ponude koji možete naručit prema veličinama, bojama i izradi veza ili štampe koji su Vama potrebni.

 

Ženske košulje kratak rukav naručiti rade se u sopstveoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% u višeod 8 boja koje se lepo uklapaju u svaki poslovni ambijent i vrlo lako se kombinuju sa ostatkom odevne kombinacije.

 

Ženske košulje kratak rukav naručiti smo dizajnirali za toplije vremenske uslove a za hladnije vreme smo se pobrinuli da Vam ponudimo model sa dugim rukavom. Rade se u modernom kroju koji dozvoljava isticanje ženstvenosti i elegancije ali i ozbiljnost i poslovnost koja je neophodna da se očuva kod svake poslovne dame.

 

Izradom logotipa ili reklamnog teksta Vaše firme u vezu je moguća u 10 boja i štampi u 6 čime ćete dodatno ukrasiti i upotpuniti izgled Vaših zaposlenih. Nošenjem ženske košulje kratak rukav naručiti Vaši zaposleni će predstavljati Vašu firmu u svakom trenutku u svakodnevnom kontaktu sa klijentima i poslovnim partnerima.

 

Garantujemo Vam kvalitet izrade, udobnost i prijatnost ženske košulje kratak rukav naručiti a naprednom tehnologijom smo osigurali trajnost boja veza i štampe. Obratite nam se sa svojim idejama a mi ćemo se potruditi da uz naše ženske košulje kratak rukav naručit Vam to i omogućimo.