Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav po porudžbini

 

Ženske košulje kratak rukav po porudžbini rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje kratak rukav po porudžbini su još jedan od mnogobrojnih proizvoda iz sopstvene proizvodnje koji smo u mogućnosti da prilagodimo u veličini, boji i izradi veza ili štampe prema Vašim potrebama. Takođe smo u mogućnosti i da Vam ponudimo model da dugim rukav koji je prikladan za nošenje tokom hladnijih dana.

 

S obzirom da su ženske košulje kratak rukav po porudžbini najčešće namenjene potrebama firme kako bi njihovi zaposleni imali određen stil odevanja potrudili smo se da ove košulje radimo modernog ali i vrlo poslovnog i elegantnog dizajna. Rade se u više od 8 boja pa ih je lako prilagoditi potrebama firme i ambijenta a i lako se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju.

 

Izrada veza na ženske košulje kratak ruka po porudžbini radi se u 10 boja i štampa u 6 boja čime ćete dodatno uspeti da istaknete detaljak koji je Vama neophodan na ovim košuljama bilo da je u pitanju reklamni teksta ili logotip firme. Izradom logotipa ili naziva firme omogućićete sebi reklamu koja će biti vidljiva u svakodnevnom kontaktu sa klijentima i poslovnim saradnicima.

 

Vaši zaposleni će za velikim zadovoljstvom nositi ženske košulje kratak rukav po porudžbini jer su vrlo prijatne i lagane za nošenje tokom radnog dana jer ih radimo od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45%.

 

Uz naše žesnke košulje kratak rukav po porudžbini ne samo da ćete uspeti da istaknete ženstvenost i eleganciju jedne poslovne žene nego ćete i svoju firmu podići na jedan visok nivo poslovnosti i ozbiljnosti koji je neophodan u radu.