Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav poručiti

 

Ženske košulje kratak rukav poručiti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje kratak rukav poručiti su još jedan od mnogobrojnih proizvoda iz našeg asortimana koji se može poručiti i uraditi prema Vašim željama i potrebama koje se uklapaju u naše mogućnosti da Vam to i omogućimo.

 

Ženske košulje dug rukav poručitise rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% na kojima je moguća izrada teksta ili logotipa firme u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja. Pošto se proizvod radi u sopstvenoj proizvodnji u mogućnosti smo i da ovaj artikal radimo sa dugim rukavom kako bi nošenje ovih košulja prilagodili vremenskim uslovima.

 

Ženske košulje kratak rukav poručiti rade se u različitim veličina pa su zbog toga pogodne i za mlađe i za starije osobe. Lagane su i prijatne zbog prirode materijala od koga se rade a modernim krojem smo uspeli da istaknemo ženstvenost i eleganciju. Zbog mogućnosti kombinovanja uz svaku odevnu kombinaciju ženske košulje kratak rukav poručiti najčešće postaju odevni predmet zaposlenih u nekoj firmi.

 

Zbog mogućnosti izrade reklamnog teksta ili logoripa firme žesnke košulje kratak rukav poručiti mogu biti iskorišćene i u reklamne svrhe, jer će Vaši zaposleni nošenjem ovih košulja biti Vaša najvernija reklama koja je dostupna u svakom trenutku i u svakom kontaktu sa klijentima i poslovnim partnerima.