Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav sa logom

 

Ženske košulje kratak rukav sa logom rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje kratak rukav sa logom najčešće se koriste kao odevni predmet zaposlenih jedne firme jer osim što postanu svakodnevna odevna kombinacija zaposlenih uz izradu logotipa one postaju i deo marketinga jedne kompanije.

 

Ženske košulje kratak rukav sa logom Vaši zaposleni će rado nositi tokom radnog dana jer su izuzetno udobne i prijatne jer ih radimo od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Pošto se rade u sopstvenoj proizvodnji u mogućnosti smo za hladnije dane da Vam ponudimo i model sa dugim rukavom.

 

Modernim krojevima naši dizajneri su se potrudili da se nošenjem ženske košulje kratak rukav sa logom istakne ženstvenost jedne poslovne žene ali i da se očuva visok stepen ozbiljnosti i poslovnosti koji je neophodan u radu. Rade se u 8 boja što ih čini lakim za kombinovanje uz svaku odevnu kombinaciju.

 

Izrada logotipa na ženske košulje kratak rukav sa logom radi se u vezu do 10 boja i štampi u 6 boja čijim adekvatnim izborom ćete uspeti da na jednobojnoj košulji istaknete logotip svoje firme koji će svakako biti upečatljiv i primetan u svakom trenutku.

 

Poklonoite svojim poslovnim partnerima i vernim potrošačima ženske košulje kratak rukav sa logom i pokažite kroz to svoju poslovnost i spremnost za napredovanje kroz dobar marketing Vaše firme, a mi ćemo se potruditi da Vam u tome pomognemo.