Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav sa nazivom firme

 

Ženske košulje kratak rukav sa nazivom firme rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Mnogi se pitaju da li je prikladno da poslovno odevena žena nosi košulju kratkih rukava ali uz mogućnost izrade naziva firme Vi možete da dobijete visok nivo poslovnosti svojih zaposlenih uz naše ženske košulje kratak rukav sa nazivom firme. Neka Vaši zaposleni i tokom prolećnih i letnjih dana izgledaju lepo nošenjem ženske košulje kratak rukav sa nazivom firme.

 

Izrada naziva firme moguća je u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja čime ćete dodatno uspeti da svoju firmu istaknete na ovom odevnom predmetu. Vaši zaposleni će je sa zadovoljstvom nositi jer su izuzetno udobne i prijatne za nošenje jer se rade od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Izradom do 8 boja ženske košulje kratak rukav sa nazivom firme lako se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju i dobro se uklapaju u potrebe svake firme.

 

Za hladnije dane potrudili smo se da u svojoj ponudi imamo i model sa dugim rukavom što svakako ove košulje čini pogodnim za nošenje tokom cele godine. Ženske košulje kratak rukav su izrađene u modernom dizajnu koji je prikladan da ga nose i starije dame i mlađe žene.

 

Uz nošenje ženske košulje kratak rukav Vaši zaposleni ne samo da će elegantno i lepo izgledati nego će biti i Vaši predstavnici firme gde god da se pojave i u svakom trenutku. Neka Vaši zaposleni zrače ženstvenošću i elegancijom tokom rada sa klijentima i poslovnim saradnicima uz naše ženske košulje kratak rukav sa nazivom firme.