Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav sa nazivom kluba

 

Ženske košulje kratak rukav sa nazivom kluba rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Neka Vaši sportisti budu uvek lepo odeveni i van sportskog terena a sve to uz pomoć neše ženske košulje kratak rukav sa nazivom kluba. Izradom naziva kluba u vezu ili štampi Vaši sportisti će predstavljati svoj klub svuda i u svakom trenutku na jedan vrlo elegantan i ženstven način.

 

Ženske košulje kratak rukav sa nazivom kluba su vrlo prijatne i udobne za nošenje tokom celog dana i večeri jer ih radimo od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Rade se i u modelima sa dugim rukavom te je ove košulje lako uskladiti prema vremenskim prilikama.

 

Ženske košulje kratak rukav sa nazivom kluba rade se u 8 boja čijim izborom ćete prilagoditi bojama Vašeg kluba. Modernog su dizajna jer smo želeli da njihovim dizajnom pratimo modne trendove i na taj način uskladimo nošenje ovih košulja sa svakom odevnom kombinacijom.

 

Naziv kluba radi se u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja čiju trajnost i kvalitet garantujemo uz visko kvalitetnu tehnologiju izrade. Učinite daVaši sportisti budu promoteri dobrog zdravlja i sporta kojim se bave i neka na jedan vrlo prefinjen način predstave svoj sport novim članovima koji žele da treniraju za Vaš klub.

 

Sigirni smo da će uz nošenje ženske košulje kratak rukav sa nazivom kluba Vaši sportisti privlačiti pažnju gde god da se pojave i na taj način uspeće da šalju pozitivnu sliku sporta kojim se bave i šire jedinstven imidž kluba.