Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav sa štampom

 

Ženske košulje kratak rukav sa štampom rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Želite da Vaši zaposleni imaju jedinstven stil oblačenja i da kroz to pokažete svima imidž svoje firme – mi ćemo Vam to omogućiti uz naše ženske košulje kratak rukav sa štampom.

 

Ženske košulje kratak rukav sa štampom se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% na kome je moguća izrada reklamnog teksta ili logotipa firme u štampi do 6 boja. Adekvatnim izborom boja štampe uspećete da razbijete monotinuju nošenja jednobojnih košulja.

 

Ženske košulje kratak rukav sa štampom rade se u 8 boja čime ćete uspeti da ih prilagodite Vašem poslovnom prostoru, a u mogućnosti smo da Vam ponudimo i model sa dugim rukavom kako bi ove košulje bile pogodne za nošenje tokom cele godine.

 

Ženske košulje kratak rukav sa štampom su vrlo prijatne i lagane za nošenje tokom dana i večeri, a moderan kroj dopušta kombinovanje sa svakom odevnom kombinacijom bilo da je u pitanju poslovno ili ležernije oblačenje.

 

Sigurni smo u svo kvalitet izrade ženske košulje kratak rukav sa štampom kao i u kvalitet izrade i trajnost boja štampe koja se radi na njima. Dodjite sa svojim idejama i mi ćemo se uz visoko kvalitetnu tehnologiju izrade potruditi se da Vam te ideje i ostvarimo.