Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav sa vezom

 

Ženske košulje kratak rukav sa vezom rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Koliko puta ste se pitali šta je to što će pomoći da uz dobar marketing pospešite poslovanje svoje firme na jedan prefinjen i elegantan način – kako bi u tome uspeli nudimo Vam iz svoje široke ponude proizvoda ženske košulje kratak rukav sa vezom. Ko može bolje od jedne žene da predstavlja Vašu firmu na način koji je Vama potreban, a sve to uz ženske košulje kratak rukav sa vezom.

 

Uz mogućnost reklamnog teksta ili logotipa firme u vezu do 10 boja učinićete da ženske košulje kratak rukav sa vezom postanu Vaš adut u maketingu. Vaši zaposleni će ih rado nositi jer su modernog dizajna kojim smo želeli da istaknemo ženstvenost ali i da očuvamo ozbiljnost koja je neophodna u poslovnom oblačenju.

 

Ženske košulje kratak rukav sa vezom se rade u sopstvenoj proizvodnji pa smo zbog toga u mogućnosi da Vam ponudimo i model sa dugim rukavom koji je prilagoćen hladnijem vremenu. Ženske košulje kratak rukav sa vezom se odlikuju visokim kvalitetom materijala jer se rade od mešavine pamuka 55% i poliestera 45%.

 

Sigurni smo da će ih svi rado nositi jer se ženske košulje kratak rukav sa vezom lako kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju bilo da su u pitanju panatlone ili suknja.

 

Omogućite sebi da imate reklamu koja je vidljiva svuda i u svakom trenutku tako što ćete Vaši zaposleni nositi ženske košulje kratak rukav sa vezom uz izradu logotipa ili reklamnog teksta na njima.