Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav štampane

 

Ženske košulje kratak rukav štampane rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ako ste osoba koja voli da nosi košulje i želite da svoj omiljeni odevni predmet ukrasite nekim maštovitim detaljem ili ste možda poslovna osoba koja želi da u svoju firmu uvede jedinstve stil oblačenja – svakako će Vam biti neophodne naše ženske košulje kratak rukav štampane. Uz mogućnost izrade štampe koja se radi u 6 boja uspećete da ženske košulje kratak rukav štampane dobijete prema Vašim potrebama.

 

Ženske košulje kratak rukav štampane su modernog kroja koji je prikladan za nošenje i u poslovnoj i ležernijoj varijanti odevanja. Lako se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju pa su zbog toga prikladne za nošenje i u dnevnoj i u večernjoj varijanti. Izuzetno su udobne i lagane za nošenje tokom radnog dana jer ženske košulje kratak rukav štampane radimo od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Pošto se rade u sopstvenoj proizvodnji u mogućnosti smo da Vam ponudimo i model sa dugim rukavom kako bi ove košulje mogli da nosite tokom cele godine.

 

Na ženske košulje kratak rukav štampane moguća je izrada reklamnog teksta ili logotipa Vaše firme i na taj način zaposleni bi nošenjem ovih košulja postali Vaša najbolja reklama dostupna pogledima u svakom trenutku u kontaktu sa klijentima i poslovnim partnerima.

 

Napravite prikladan poklon svojim poslovnim saradnicima i pokažite svoju poslovnost i imidž svoje firme a sve to uz naše ženske košulje kratak rukav štampane. Garantujemo Vam kvalitet izrade i trajnost boja štampe izrađene na ženske košulje kratak rukav štampane pa smo zato sigurni da ćete postati još jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.