Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav štamparija

 

Ženske košulje kratak rukav štamparija rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

U svetu poslovanja sve veći je broj poslovnih žena koje žele da se osim po svom kvalitetu rada istaknu i po načinu odevanja koji će im osigurati da ostave iza sebe utisak poslovnosti i ozbiljnosti. Kako bi to postigle kreirali smo za njim ženske košulje kratak rukav štamparija koje se rede u modernim krojevima koji isiču ženstvenost i ozbiljnost jedne poslovne dame.

 

Kako bi i zaposlni u Vašoj kompaniji odisali takvim stavom nudimo Vam izradu reklamnog teksta ili logotipa firme u štampi koja je moguća do 6 boja. Vaši zaposleni ne samo da će nošenjem ženske košulje kratak rukav štampane lepe izgledati nego će i u stalnom kontaktu sa klijentima i poslovnim saradnicima biti pravi promoteri Vašeg poslovanja.

 

Ženske košulje kratak rukav štamparija Vaši zaposleni će rado nositi jer se odlikuju izuzetnom udobnošću i lakoćom nošenja tokom celog dana jer su izrađene od kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Rade se i u modelu sa dugim rukavom čime smo omogućili nošenje ovih košulja u svim vremenskim uslovima.

 

Izborom boja do 8 nijansi uspećete da ženske košulje kratak rukav štamparija prilagodite potrebama Vašeg ambijenta, a izradom štampe učinićete ovaj artikal još zanimljivijim.

 

Obratite nam se sa svojim idejama i sigurni smo da ćete biti zadovoljni uz naše ženske košulje kratak rukav štamparija i da ćete se uvrstiti u grubu mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.