Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav štampati

 

Ženske košulje kratak rukav štampati rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje kratak rukav štampati se rade u sopstvenoj poizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% što ove košulje čini udobnim i laganim za nošenje tokom celog dana i u svakoj prilici. Na njima je moguća izrada teksta ili logotipa u štampi do 6 boja čijim adekvatnim izborom boja se može prilagoditi Vašim potrebama.

 

Ženske košulje kratak rukav štampati svoju primenu najčeše nalaze kao odevni predmet zaposlenih u nekoj firmi jer se time postiže usklađeno oblačenje svih zaposlenih čime se može pokazati slika poslovanja jedne firme. Zbog mogućnosti izrade reklamnog teksta ili logotipa u štampi dobija se reklama koju će zaposleni nositi na sebi tokom rada sa klijentima i poslovnim saradnicima.

 

Ženske košulje kratak rukav rade se u 8 boja što dozvoljava njihovo prilagođavanje potrebama firme i lako kombinovanje sa svakom odevnom kombinacijom. Rade se i modeli sa dugim rukavom čime smo prilagodili nošenje ovih košulja tokom cele godine.

 

Vaši zaposleni će ih rado nositi jer smo modernim dizajnom uspeli da pratimo modne trendove ali i da očuvamo poslovnost i ozbiljnost koja je neophodna tokom rada. Sigurni smo u svoj kvalitet izrade štampe i trajnost boja, te Vas stoga očekujemo i uz kupovinu naše ženske košulje kratak rukav štampati postane još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.