Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje karatak rukav vezene

 

Ženske košulje karatak rukav vezene rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje karatak rukav vezene mogu biti višenamenske zavisno od Vaših potreba i mogućnosti kao i od toga koliko ste maštoviti i kakve ideje imate. Mogu se koristiti kao odevni predmet zasposlenih jedne firme, kao promotivni materijal u reklamne svrhe, kao idealan poklon poslovnim partnerima ili za one slobodnije i maštovitije kao mogućnost da u svom garderoberu imaju jedinstveno ukrašen odevni predmet.

 

Ženske košulja kratak rukav vezene se rade u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% na kome je moguća izrada u vezu reklamnog teksa, logotipa firme ili nečeg drugog po Vašoj želji. Zbog prirode materijala od koga se rade izuzetno su udobne i prijatne za nošenje tokom celog dana ili večeri. Mogu se raditi i u modelu sa dugim rukavom koji je pogodan za nošenje tokom hladnih dana.

 

Izrada veza moguća je u 10 boja a izrada ženske košulje karatak rukav vezene je moguća u 8 boja čijim adekvatnim izborom i kombinovanjem možete postići efektnost izrađenog materijala u vezu.

 

Ženske košulje karatak rukav vezene su modernog dizajna koji ističe ženstvenost i elegaciju i dopušta kombinovanje sa osattkom odevne kobinacije bilo da je u pitanju poslovna ili ležernija varijanta oblačenja.

 

Visoko kvalitetnom tehnologijom izrade uspeli smo da osiguramo trajnost boja ženske košulje kratak rukav vezene kao i trajnost boja izrađenog veza na njima. Obratite nam se sa svojim idejama i potrebama a naš tim stručnjaka potrudiće se da Vam to i omogući i na taj način postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih klijenata.