Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav vezti

 

Ženske košulje kratak rukav vezti rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ako ste osoba koja voli i tokom leta da zrači elegantnim načinom odevanja i volite da Vam se u svakoj odevnoj kombinaciji nađu košulje – onda će Vam biti interesantna naša ponuda ženske košulje kratak rukav vezti.

 

Uz mogućnost izrade veza slike ili teksta po Vašoj želji sa izborom do 10 boja uspećete da ženske košulje kratak rukav vezti učinite unikatnijim i interesantniji odevnim predmetom koji će svakako privlačiti pažnju tokom nošenja. Ženske košulje kratak rukav vezti odlikuje moderan dizajn kojim smo se potrudili da istaknemo žensku figuru i eleganciju, a zbog mogućnosti izrade u 8 boja poželećete da ih u svom garderoberu imate u većem broju.

 

Rade se i u modelu sa dugim rukavom kako bi ove košulje mogle da se nose tokom cele godine u svim vremenskim uslovima. Ženske košulje kratak rukav vezti su izuzteno udobne i prijatne za nošenje jer se rade od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45%. Lako se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju bilo da ste mlađa ili starija osoba.

 

Ženske košulje kratak rukav vezti mogu biti i odličan odevni predmet Vaših zaposlenih a uz izradu reklamnog teksta ili logotipa firme u vezu imaćete reklamu koju će Vaši zaposleni uvek rado nositi na sebi tokom rada.

 

Priuštite udobnost svojim damama u kompaniji i učinite ih srećnim i zadovoljnim uz naše ženske košulje kratak rukav vezti a one će Vam uzvratiti svojim zadovoljstvom rada i dobrim rezultatima njihovog poslovanja.