Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav za firmu

 

Ženske košulje kratak rukav za firmu rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

U želji da Vaše dame u firmi izgledaju otmeno i elegantno na radnom mesto i da pri tom sve budu isto odevene kreirali smo ženske košulje kratak rukav za firmu. Modernim dizajnom smo se potrudili da istaknemo ženstvenost i eleganciju ali i da očuvamo ozbiljnost i poslovnost neophodnu svakoj poslovnoj ženi.

 

Ženske košulje kratak rukav za frimu rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% što ove košulje čini vrlo prijatnim i udobnim za nošenje. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i model sa dugim rukavom koji je prikladan za nošenje tokom hladnih dana.

 

Ženske košulje kratak rukav za firmu rade se u 8 boja što omogućava lako kombinovanje sa ostatkom garderobe kao i sa ambijentom Vaše firme. Na njima je moguća izrada reklamnog teksta ili logotipa firme u vezu do 10 boja i štampi do 6 boja. Na taj našin nošenjem ženske košulje kratak rukav za firmu Vaši zaposleni će biti Vaša reklama u svakodnevnom kontaktu sa klijentima i poslovnim saradnicima.

 

Ženske košulje kratak rukav za firmu prikladne su za nošenje uz svaku odevnu kombinaciju kao i za starije i mlađe žene. Neka Vaši zaposleni sa ponosom predstavljaju firmu za koju rade uz naše ženske košulje kratak rukav za firmu.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet ženske košulje kratak rukav za firmu kao i kvalitet i trajnost boja izrađen na njima. Pospešite svoje poslovanje i pokažite i svojim klijentima i poslovnim partnerima da prinete o imidžu svoje firme.