Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav za kafić

 

Ženske košulje kratak rukav za kafić rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Tokom leta kada su letnje bašte u jeku i prepune Vaših gostiju i šetača koji željno očekuju da se uprazni po neko mesto kako bi uživali u Vašem ambijenti i atmosferi biće Vam neophodne naše ženske košulje kratak rukav za kafić. One odišu bezvremenim šarmom i stilom pa će zato dame koje rade u Vašem lokalu svakako uspeti da svojim izgledom privuku nove posetioce zainteresovane da osete prijatnu atmosferu koju možete da im pružite.

 

Ženske košulje kratak rukav za kafić rade se u više od 8 boja pa ćete njihovim izborom uspeti da ulepšate i osvežite vrele letnje dane. Uz mogućnost izrade veza u 10 boja i štampe u 6 boja ženske košulje kratak rukav za kafić mogu izgledati unikatno i vrlo zanimljivo. Na njima je moguća izrada logotipa, reklamnog teksta ili nekog drugog detalja po Vašoj želji.

 

Vaši zaposleni će ih zasigurno rado nositi tokom rada jer smo se potrudili da kvalitetnom izradom od mešavine pamuka 55% i poliestera 45% ove košulje učinimo laganim i prijatnim. Lako se kombinuju sa svakom odevnom kombinacijom bilo da su u pitanju pantalane ili suknja. Radimo ih i u modelu sa dugim rukavom prikladnim za nošenje tokom hladnijih dana.

 

Neka Vaši zaposleni budu prepoznatljivi i autentičnu uz naše ženske košulje kratak rukav za kafić i na taj način privuku pažnju svakog prolaznika. Neka naziv Vašeg lokala bude vidljiv u svakom trenutku i dostupan svima uz izradu veza ili štampe.

 

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom izrade i trajnošću boja vaza ili štampe, a još više ćete biti zadovoljnim pozitivnim efektima svog poslovanja i širenja jedinstvenog imidža Vašeg lokala i Vaših zaposlenih.