Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav za klub

 

Ženske košulje kratak rukav za klub rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Iako je svakom sportskom klubu neophodna sportska garderoba pored toga svakako su neophodni i odevni predmeti koji zrače elegancijom i šarmom kako bi u svakoj van sportskoj aktivnosti sportisti bili prikladno odeveni. Zato smo mi u mogućnosti da Vam iz svoje široke ponude proizvoda predstavimo ženske košulje kratak rukav za klub.

 

Ženske košulje kratak rukav za klub rade se u sopstvenoj proizvodnji od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% što ih svakako čini vrlo udobnim i prijatnim za nošenje tokom dana ili večeri. Pošto se rade u sopstvenoj proizvodnji za hladnije dane obezbedili smo model sa dugim rukavom.

 

Ženske košulje kratak rukav za klub rade se u 8 boja čime ćete sigurno uspeti da ih uklopite u boje svog kluba a pritom i uz svaku odevnu kombinaciju. Kako bi Vaše članice kluba u svakom trenutku izgledale lepo i ženstveno potrudili smo se da kreiramo ženske košulje kratak rukav za klub modernog dizajna koji odiše prefinjenošću i elegancijom. Lako se kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju bilo da su u pitanju panatalone ili suknja.

 

Uz mogućnost izrade veza ili štampe pruža Vam se mogućnost izrade logotipa ili naziva Vašeg kluba čime ćete dodatno istaći i dati na važnosti sport kojim se Vaše članice bave. Neka pored dobrih rezultata na terenu budu i van terena pravi promoteri sporta i zdravog načina života uz naše ženske košulje kratak rukav za klub.