Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav za restoran

 

Ženske košulje kratak rukav za restoran rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Ženske košulje kratak rukav za restoran su iz asortimana sopstvene proizvodnje čijim dizajnom smo želeli da Vašim zaposlenima omogućimo nesmetani rad tokom vrelih letnjih dana i time obezbedimo komotitet i prijatnost. Rade se od visoko kvalitetne mešavine materijala pamuka 55% i poliestera 45% što ih čini vrlo prijatnim i laganim za nošenje a svakako i lakim za održavanje.

 

Ženske košulje kratak rukav za restoran rade se modernog kroja kojim smo želeli da istaknemo ženstvenost i eleganciju ali i da očuvamo ozbiljnost Vašeg ambijenta koja je neophodna tokom rada. Rade se u 8 boja čime smo Vam omogućili adekvatan izbor kako bi ih uklopili u svoj ambijent i postigli jedinstvo boja sa garderobom zaposlenih. Lako se kombinuju sa svakom odevnom kombinacijom pa će ih zato Vaši zaposleni nositi sa velikim zadovoljstvom. U ponudi imamo i model sa dugim rukavom čime smo hteli da omogućimo nošenje ovih košulja tokom cele godine.

 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo izradu logtipa ili reklamnog teksa Vašeg restorana u vezu ili štampi ne ženske košulje kratak rukav i na taj način obezbedite sebi reklamu koja će biti vidljiva i primećena u svakom kontaktu sa posetiocima. Vez je moguć u 10 boja a štampa u 6 čijim adekvatnim izborom možete na jednobojnoj košulji da istaknete logotip ili naziv Vašeg restorana.

 

Osim po prijatnoj atmosferi i prepoznatljivim specijalitetima budite upamćeni i po adekvatnom odevanju Vaših zaposlenih koji će pleniti šarmom i prijatnošću nošenjem naše ženske košulje kratak rukav za restoran.