Strelica NASLOVNA O NAMA INFORMACIJE KONTAKT


Vez na tekstilu. Štampa na tekstilu.
Tekstilna vezionica i štamparija. Reklamne majice.

sedeljke sa vezom cebad od polara sa vezom salovi od polara sa vezom radne jakne sa vezom i stampom radni kombinezoni sa vezom i stampom radne treger pantalone sa vezom i stampom

Ženske košulje kratak rukav za školu

 

Ženske košulje kratak rukav za školu rade se i sa dugim rukavom od kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45% u sopstvenoj proizvodnji, dugmad u boji materijala, mogućnost izrade logotipa u vezu i štampi.

 

 

Kako bi zainteresovali svoje učinike da tokom pohađanja nastave budu obučeni u iste odevne predmete kreirali smo za Vas ženske košulje kratak rukav za školu. Da bi bile što udobnije i prijatnije za nošenje ženske košulje kratak rukav za školu radimo od visoko kvalitetne mešavine pamuka 55% i poliestera 45%. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i model sa dugim rukavom kako bi nošenje ovih košulja prilagodili svim vremenskim uslovima.

 

Ženske košulje kratak rukav za školu su modernog dizajna jer smo želeli da očuvamo mladalački izgled ali i da unesemo ozbiljnost tokom nošenja. Lako se kombinuju sa ostatkom garderobe a radimo ih u 8 boja čime ćete lako uspeti da prilagodite potrebama Vaše škole.

 

Na ženske košulje kratak rukav za školu moguća je izrada veza u 10 boja i štampe u 6 boja čime ćete dodatno ulepšati ovaj odevni predmet i učiniti ga poželjnim za nošenje. U mogućnosti ste da uz vez ili štampu uradite logotip svoje škole ili neki drugi detalj na ženske košulje kratak rukav za školu čime ćete uspeti da razbijete monotoniju jednobojnih košulja i istaknete naziv svoje škole.

 

Vaši učenici će biti prepoznatljivi u svakom trenutku i ne samo da ćete istaknuti svoju školu nego ćete i pokazati da brinete o svojim učenicima i njihovom odevanju.

 

Sigurni smo u svoj kvalitet izrade ženske košulje kratak rukav za školu kao i kvalitet i trajnost boja veza i štampe na njima. Neka Vaši učenici odišu elegancijom i otmenošću koju će svakako upotpuniti visokom stručnošću i znanjem.